COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER BINNENDIENST (20 tot 24 uur)

Functieomschrijving

Een uitdagende en dynamische functie met veel klantencontact en afwisselende werkzaamheden. Verkoop- en inkoop zijn nauw met elkaar verbonden. Orders van klanten hebben vrijwel direct invloed op de inkoopactiviteiten richting onze leveranciers. Om waar te kunnen maken wat wij klanten beloven is accurate gegevensverwerking dan ook cruciaal. Jij onderhoudt contact met klanten en leveranciers en verzorgt de administratieve verwerking en afhandeling van orders.

Functie inhoud

De functie omvat de volgende werkzaamheden:
• Aannemen van verkooporders
• Invoeren en verwerken van verkooporders
• Controle op orderafhandeling
• Verwerken en opvolgen van offertes
• Invoeren en opvolgen van inkooporders
• Administratieve afhandeling van interne orders voor magazijn en ompakafdeling
• Diverse administratieve taken

Functie-eisen

Deze afwisselende functie vereist van jou ervaring met ERP-systemen, inzicht in administratieve processen en een commerciële instelling. Er is veel contact met (internationale) klanten en leveranciers. Daarom zijn zelfstandigheid, goede communicatieve vaardigheden, beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift van belang.

Heb jij voldoende ervaring en een commerciële opleiding op MBO-niveau, ben je een sterke persoonlijkheid en voldoe je aan de functie-eisen, reageer dan per mail naar alfons@betra.nl of neem telefonisch contact op met Fon Cremers tel. 06-22782679.

Van Berkel Trading B.V. is al meer dan 30 jaar dé partner voor de groothandel en detailhandel op het gebied van schoonmaakmaterialen en schildersgereedschappen.
Wij leveren meer dan 4.000 artikelen uit voorraad. Onze afnemers zijn de schoonmaakgroothandel, de groothandel voor bouw en industrie, de horecagroothandel en de detailhandel in doe-het-zelf-, tuin- en huishoudelijke artikelen. Ons afzetgebied is de Benelux. Wij werken samen met fabrikanten uit meer dan 15 landen.
Betra is ons eigen merk en vormt de kern van ons assortiment. Aangevuld met assortimenten van bekende merkenfabrikanten zijn wij een totaal-leverancier voor onze klanten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leveren van private-label assortimenten.
Het team van Betra bestaat uit 12 medewerkers waarvan er 7 werkzaam zijn in het magazijn. 5 Personen verzorgen de inkoop- en verkoopactiviteiten. Daarnaast zijn 25 mensen met een beperking dagelijks bezig met in- en ompakwerkzaamheden. Zij worden begeleid door professionals vanuit een zorginstelling.