MAGAZIJNMEDEWERKER

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een correcte afwikkeling van de inkomende- en uitgaande goederenstroom. Je zorgt er voor dat onze klanten tijdig, compleet en in goede staat de bestelde goederen geleverd krijgen. Je werkt in een schone en rustige werkomgeving.

De functie omvat de volgende werkzaamheden:
• Ontvangst en controle binnengekomen goederen
• Op locatie plaatsen van de goederen
• Verzamelen en inpakken van klantenorders
• Administratieve verwerking van goederenontvangsten en pakbonnen
• Het op orde houden van het magazijn en de intern transportmiddelen

Deze afwisselende functie eist van jou nauwkeurigheid, concentratie en een flexibele instelling. Wij vinden het belangrijk dat je in ons team past. Jouw collega’s zijn makkelijk in de omgang, gedreven en betrokken.

Voldoe jij aan de functie-eisen en heb je ervaring als magazijnmedewerker, reageer dan per mail naar alfons@betra.nl of neem telefonisch contact op met Fon Cremers 06-22782679.

Van Berkel Trading B.V. is al meer dan 30 jaar dé partner voor de groothandel en detailhandel op het gebied van schoonmaakmaterialen en schildersgereedschappen.
Wij leveren meer dan 4.000 artikelen uit voorraad. Onze afnemers zijn de schoonmaakgroothandel, de groothandel voor bouw en industrie, de horecagroothandel en de detailhandel in doe-het-zelf-, tuin- en huishoudelijke artikelen. Ons afzetgebied is de Benelux. Wij werken samen met fabrikanten uit meer dan 15 landen.
Betra is ons eigen merk en vormt de kern van ons assortiment. Aangevuld met assortimenten van bekende merkenfabrikanten zijn wij een totaal-leverancier voor onze klanten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leveren van private-label assortimenten.
Het team van Betra bestaat uit 11 medewerkers waarvan er 7 werkzaam zijn in het magazijn. 4 Personen verzorgen de inkoop- en verkoopactiviteiten. Daarnaast zijn 25 mensen met een beperking dagelijks bezig met in- en ompakwerkzaamheden. Zij worden begeleid door professionals vanuit een zorginstelling.