Overname van Berkel Trading B.V. door Lurvink Beheer B.V.

De aandeelhouder van Van Berkel Trading B.V. (Betra) heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouder van Lurvink Beheer B.V. over de koop van de aandelen Betra door Lurvink Beheer B.V.. De overdracht heeft inmiddels plaatsgevonden met effectieve datum 1 januari 2021.

Martin Lurvink, eigenaar van Lurvink Beheer B.V., is trots dat hij Betra kan toevoegen aan zijn andere bedrijven waaronder Borstelfabriek M.J.J. Lurvink B.V. te Aalten (Luva).Met deze strategische overname kan de groep de komende jaren haar groei versterkt voortzetten.

Fon Cremers, eigenaar van A.G.M. Cremers Management B.V. en directeur van Betra, is zeer verheugd dat de jarenlange samenwerking tussen Betra en Luva nu geresulteerd heeft in een overname. Deze stap biedt continuïteit voor personeel, klanten en leveranciers van Betra.

Lurvink Beheer B.V., in persoon Martin Lurvink, is per direct in functie getreden als bestuurder. Fon Cremers blijft als algemeen directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Over Van Berkel Trading B.V.
Het bedrijf is opgericht in 1985 door Jan van Berkel. Met de verkoop van borstelwerk, schoonmaakartikelen en schildersgereedschappen heeft het bedrijf in de loop der jaren een fors marktaandeel in de Benelux weten te verwerven. In 2002 kwam Betra in handen van Fon Cremers en groeide het bedrijf uit tot een belangrijke partner voor groothandel en fabrikanten. Binnenkort verhuist Betra van Boxmeer naar een nieuwe locatie in Cuijk. De capaciteit van kantoor en magazijn wordt meer dan verdubbeld.

Over Lurvink Beheer B.V.
Borstelfabriek Luva produceert al 200 jaar, 6 generaties lang, borstelwerk en is uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van huishoudelijk borstelwerk in Europa. Met de modernste machines worden jaarlijks miljoenen borstels vervaardigd die door gebruikers geprezen worden om hun kwaliteit. Daarnaast is Lurvink Beheer B.V. mede-eigenaar van een borstelfabriek in Sri-Lanka.

Indien u vragen heeft over dit bericht dan kunt u contact opnemen met Martin Lurvink of Fon Cremers.