Uitbreiding commercieel team

Hans Haarselhorst is per 1 oktober 2023 bij Van Berkel Trading (Betra) als Salesmanager aangetrokken. In dezelfde functie als Hans Swaneveld, zullen ze beiden onze klanten bezoeken en kunnen we door een verdubbeling op de buitendienst onze klanten de juiste aandacht geven.

Om de groei, commerciële kracht en ondersteuning voor onze relaties en interne organisatie in goede banen te leiden, zijn wij verheugd om Hans aan boord te hebben. Hans is geen onbekende in de branche en daarom zijn wij ervan overtuigd dat hij met zijn achtergrond, kennis en know-how goed aansluit op onze visie en groeistrategie.

Hans: ik ben zeer trots en dankbaar om mijn bijdrage te gaan leveren als Salesmanager bij Betra.    Het bedrijf ken ik al lang en staat bekend als DE partner voor de groothandel (Schoonmaak, Horeca, Bouw & Industrie, Retail zoals DHZ, Zorg en tuin) die zich onderscheid in persoonlijk contact, kennis en een compleet assortiment met slimme logistieke oplossingen. Ik zie uit naar een fijne samenwerking met alle collega’s en de relaties om verder te bouwen aan de organisatie.