Over Betra

Al 30 jaar zijn wij een gewaardeerde partner bij onze relaties. Deze waardering krijgen wij niet alleen van klanten maar ook van fabrikanten en leveranciers waarmee wij samenwerken. Vakkundig advies, betrouwbaarheid en kwalitatief goede producten leveren, dát is waarnaar wij streven. Onze basis voor een langdurige relatie met u!

Een compleet assortiment

Vanaf de oprichting in 1985 werken wij voortdurend aan uitbreiding en aanpassing van ons assortiment. In samenwerking met fabrikanten volgen wij nauwlettend de ontwikkelingen in de markt om u optimaal te kunnen bedienen. Zo zijn wij uitgegroeid tot specialist op het gebied van de producten die we distribueren.
Maak gebruik van onze kennis en neem gerust contact met ons op.

 

Onze producten

‘Made in Holland’

Betra is importeur maar als het mogelijk is heeft een product uit Nederland een streepje voor. Niet alleen omdat er in ons land kwaliteitsproducten worden geproduceerd, maar ook de “groene gedachte” is voor ons een argument om dicht bij huis in te kopen. Op die manier dragen we bij de CO2 uitstoot te beperken. Zo wordt een product uit eigen land nog waardevoller. Let op de made in Holland indicatie op onze producten.

Wereldwijd importeur

Als importeur oriënteren we ons natuurlijk op de internationale markten. Over de hele wereld zijn er partnerships met fabrikanten waarmee wij intensief samenwerken. Dat resulteert in hoge betrouwbaarheid van levering en een continue kwaliteitsniveau van producten. Onze aandacht gaat uit naar een goed product voor een eerlijke prijs.
Wij maken die verantwoorde keuze voor onze afnemers.

 

Onze merken
wereldwijd importeur schoonmaakartikelen schildersgereedschappen en borstels

Partner voor groothandel en detailhandel

Met een bewuste keuze van distributiekanalen beschermen wij onze wederverkopers. Wij leveren uitsluitend aan de groothandel en detailhandel en niet aan eindgebruikers of consumenten.

“Betra is dé partner voor de groothandel in de schoonmaakbranche, de bouw en industrie, horecagroothandel, de detailhandel in huishoudelijke producten en doe-het-zelf en tuinartikelen.”

Doen wat we beloven

Betra is een flexibele organisatie die snel inspeelt op uw wensen. Met deze flexibiliteit en creatieve en slimme logistieke oplossingen zorgen wij er voor dat u uw investering in voorraad beperkt kunt houden. Wij leveren duizenden artikelen direct uit voorraad. Onze toegevoegde waarde zit niet alleen in de producten die wij leveren maar ook in onze service. Doen wat we beloven, daar kunt u op bouwen.

Betra is FSC® gecertificeerd

De hoogst denkbare erkenning voor goed bosbeheer is het FSC®-certificaat. Een onafhankelijke certificeringsinstantie controleert of voldaan wordt aan goed bosbeheer. De certificering is wereldwijd erkent en is van toepassing op alle typen bos en soorten van eigenaren (particulier, overheid, cummunity forests etc.).

Alleen producten als zodanig aangemerkt op onze website zijn FSC® gecertificeerd onder ons registratienummer SCS-COC-000652-RX.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO

Deelnemers van Dichterbij-Actief en het in ons bedrijf gevestigde Bopack zijn dagelijks voor ons aan het werk. Daarmee bieden we mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid deel te nemen aan het arbeidsproces.
Door maatschappelijk verantwoord ondernemen leveren we een bijdrage aan een betere toekomst. De keuze van fabrikanten en producten wordt afgestemd op de belangen van de maatschappij. Wij zeggen ja tegen fabrikanten die mens en milieu respecteren.

Contact