Onze merken

Ons assortiment bestaat voor een belangrijk deel uit producten van bekende merken.
Gevestigde namen die ons eigen huismerk Betra ondersteunen in de branches waarin wij actief zijn.

Heeft u een sterk eigen merk, dan bieden wij u de mogelijkheid van levering onder private-label.

Unger, de professional in glazenwassers materialen

Unger werd in 1964 opgericht in Duitsland en is bekend geworden door het creëren van innovatieve reinigingsproducten van hoge kwaliteit en het leveren van uitstekende service. Unger is een internationale onderneming en marktleider in de professionele reinigingsindustrie. Unger investeert continu in slimme, getalenteerde mensen die wereldwijd in meer dan 80 landen samenwerken met professionele partners. Daardoor is Unger succesvol met het op de markt brengen van reinigingsgereedschap van hoge kwaliteit. Unger ontwerpt prodcuten om reinigen efficiënter te maken en hygiëne te bevorderen.

Website Unger

Vileda, partner in schoonmaak oplossingen

Vileda Professional is onderdeel van de Freudenberg Group. Met meer dan 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche kent Vileda de behoefte van de professionele gebruiker maar blijft de actuele ontwikkelingen op schoonmaakgebied  nauwlettend volgen. Vileda biedt oplossingen die u helpen om sneller, efficiënter en randabeler te werken. Door zaken te doen op basis van duurzaamheidsprincipes heeft Vileda aandacht voor ecologische, sociale en economische waarden.

Website Vileda

FBK, als het om voedselveiligheid gaat

FBK Aps, Fyens Børste & Kostefabrik Aps, is opgericht in 1887 en ontwikkelt en produceert producten voor de professionele markt. Zij richt zich daarbij volledig op reiniging binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, farmaceutische- en chemische industrie, horeca en grootkeuken, ziekenhuizen en gebouwenreiniging. Producten van FBK zijn HACCP gecertificeerd en voldoen aan alle internationale normen voor voedselveiligheid.

Website FBK

Katrin, hygiëne oplossingen

Katrin maakt het u gemakkelijk en duurzaam. Katrin biedt hygiëneoplossingen op maat voor sanitaire ruimten en industriële werkplekken en keukens. Katrin ziet klanten als partners voor een duurzame groei op lange termijn.

Website Katrin

Betra, het huismerk

Al meer dan 30 jaar zijn wij actief als voorraadhoudend importeur van schoonmaakmaterialen en schildersgereedschappen. Samen met onze fabrikanten blijven wij werken aan de ontwikkeling van het assortiment en voegen we steeds weer producten toe om zo onze klanten nóg beter te kunnen bedienen.

Onze productenMeer over Betra

Spontex, de uitvinders van de viscosespons

Begin jaren 30 van de vorige eeuw werd in de fabriek van Spontex de eerste viscosespons gemaakt uit een mengsel van katoen, houtpulp en vlas. Overal ter wereld wordt dit product nog steeds gebruikt. De research and development teams van Spontex zijn dagelijks bezig het brede scala Spontex producten uit te breiden. Zo is een complete “familie” reinigingsproducten opgebouwd.

Website spontex

Toolflex, het beste ophangsysteem ter wereld

In 1982 werd in Zweden Toolflex ontwikkeld en nog steeds geproduceerd. Het begon allemaal met de gedachte gereedschappen makkelijk en overzichtelijk te kunnen ophangen. Door de jaren heen is het Toolflex-systeem geëvolueerd naar een multifunctioneel ophangsysteem dat breed inzetbaar is. Denk aan industrieel gereedschap, schoonmaakgereedschap, sportattributen of medische hulpmiddelen. Toolflex staat voor kwaliteit en is daarom succesvol in meer dan 35 landen.

Website Toolflex ProfessionalWebsite Toolflex Home

Tiger, de specialist in badkamer & toilet accessoires

De basis voor Tiger werd in 1950 door twee Eindhovenaren gelegd. Zij startten in dat jaar Tijger Plastics, een specialist in kunststof producten. Door de uitstraling en kwaliteit van de producten werd het merk Tiger al snel een begrip. In 1957 gaat Tiger internationaal en  inmiddels zijn er verkooppunten in bijna alle Europese landen. Tiger legt zich toe op het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige badkamerartikelen, nog steeds in kunststof maar tegenwoordig meer nog in diverse andere materialen.

Website Tiger

Curver, experts in huishoudelijke producten

Meer dan 65 jaar geleden is Curver opgericht en inmiddels marktleider in de productie en verkoop van kunststof huishoudelijke producten. Design & Innovatie is één van de top prioriteiten. Curver is altijd op zoek naar mogelijkheden om haar sterke marktpositie te continueren. Door toepassing van nieuwe technieken maakt Curver de ontwikkeling en productie van gebruiksvriendelijke producten mogelijk. Dat vertaalt zich in gebruiksgemak voor de consument.

Website Curver

Falpi, designers van moderne schoonmaakwagens

Falpi heeft zich sinds de oprichting in 1987 razendsnel ontwikkeld tot de meest dynamische, innovatieve en concurrerende producent van industriële reinigingsgereedschappen. Flexibiliteit, goede service en snelle levering zorgen er voor dat het bedrijf een gewaardeerd leverancier is. Falpi maakt producten, waaronder “Solight” en “kubipro”, voor schoonmaakbedrijven, ziekenhuizen, instellingen, industrieën en hotels. De producten worden geproduceerd van uitsluitend volledig recyclebare materialen. Dat is de “natuur” van Falpi.

Website