Nieuwe Salesmanager

Hans Swaneveld nieuwe salesmanager bij Betra

Per 1 november is Hans Swaneveld salesmanager Benelux bij Van Berkel Trading B.V. (Betra).

Vertrouwen in de toekomst
Met de komst van Hans als salesmanager versterkt Betra haar commerciële kracht om verdere groei te realiseren.

Fon Cremers, eigenaar Betra: “Ik ben zeer verheugd met de komst van Hans. Met zijn brede achtergrond en marktkennis heb ik er alle vertrouwen in dat Hans zijn bijdrage levert aan de ontwikkeling die we met ons bedrijf voor ogen hebben. Onze positie om als onafhankelijk importeur de groothandel en fabrikanten met elkaar te verbinden wordt alleen maar sterker.
Zeker nu anderen rechtstreeks de weg naar eindgebruikers opzoeken”.

Hans over zijn nieuwe functie
“Ik ben ontzettend blij en trots met mijn nieuwe rol als salesmanager bij Betra. Een organisatie die ik goed heb leren kennen vanuit mijn tijd bij de Paardekooper Group. Alle elementen zijn aanwezig om verder mee te bouwen aan de organisatie. Ik kijk er naar uit om met de collega’s, klanten en leveranciers te gaan samenwerken”.

Over Betra
Vanaf de oprichting in 1985 levert Betra inmiddels zo’n 4.000 schoonmaakmaterialen en schildersgereedschappen uit voorraad exclusief aan de schoonmaak-, horeca-, technische-, schilders- en verpakkingsgroothandel alsmede de detailhandel in de Benelux.
Het familiebedrijf uit Boxmeer heeft samenwerkingsverbanden met nationale en internationale fabrikanten.

Al jaren is het huismerk Betra een begrip in de markt. Daarnaast vertegenwoordigt Betra A-merken zoals FBK, Unger, Vileda, Spontex, Curver, Toolflex en Tiger. Maar ook private label producten laten produceren bij Betra behoort tot de mogelijkheden dankzij een speciale afdeling waar 35 mensen werkzaam zijn.